The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #6
TV Tapings
07/02/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Geçen hafta ringin karışmasından sonra bu gece ana maçta bir Six-man tag match seyredeceğiz. NWA şampiyonu Alberto el Patron ve takımlar şampiyonu The Moneymaniacs'ın rakipleri Ryback, James Storm ve Tyrus olacak. Ayrıca 3 adet kemer bu gece ortada olacak.

NWA National Heavyweight Title | Tracy Williams (c) def. Kahagas via DQ in 1:12 | Maç başladıktan sonra Kahagas eline mikrofon geçirip Tracy'den adam gibi kemeri iade etmesini yoksa canının çok fena yanacağını falan söylüyor. Tracy buna gülerek yanıt verince biden bire Masahiro Chono, Kaz Hayashi ve Shinjiro Otani aynı anda debut yaparak ringe geliyorlar ve Tracy'i dayak manyağı yapıyorlar! Hakem hemen maçı bitirse de Tracy çok uzun bir süre tartaklanıyor.

Banttan bir video yayınlanıyor. Nick Aldis'in tutuklandığı anları falan hatırlıyoruz. Ryback daha sonra bir polis merkezinden çıkarken ekranlara yansıyor. Kendisi Aldis'i ziyaret etmiş. Bu zor günlerinde dostunu yalnız bırakmak istememiş. Ayrıca Alberto'ya icap edeni yapacağına dair söz de vermiş. Ryback sürekli olarak kemeri ele geçirip bunu Nick Aldis'e takdim edeceğini falan söylüyor. Çünkü dostlar böyle yaparlarmış.

25 Şubat'ta yapılacak Chi-Town Rumble etkinliği hakkında video izliyoruz. Bu PPV'un formatı da değişmiş durumda. Yapılacak olan 20 Man Battle Royal maçının galibi hemen o gece NWA şampiyonluğu maçına çıkacak. Aynı şekilde 10 Woman Battle Royal maçının galibi de direkt o gece Women's title için şans bulacakmış.

NWA Junior Heavyweight Title | Pete Dunne def. Barrett Brown (c) via count-out in 5:54 | Dunne bu maça çıkma hakkını Bunkhouse Stampede etkinliğinde elde etmişti. Brown hafif sakat olduğu için maç ancak bu hafta yapılabiliyor. Dunne bunun bilincinde ve pis güreşerek rakibinin sürekli sakat sırtına çalışıyor. Brown ring dışında bir ara acı içinde kalıyor ve zamanında geri dönemeyince count out ile maçı kaybediyor. Kemeri kazanmayı hedefleyen Dunne pis güreşirken böyle bir sonu beklemediği için epey sinirleniyor tabi.

NWA World Women's Title | Jazz (c) def. Aja Kong in 6:32 | Kong geçtiğimiz hafta ODB'yi dövüp sakatladığını düşündüğü için bu maçta da oldukça rahat. Ancak ODB sakatlanmamış ve maça karışıp Kong'un kaybetmesini sağlıyor. Kong sinir krizi geçiriyor.

Sahne arkasında yeni bir stable'ın oluşumuna şahit oluyoruz. Four Dragons Gang; Kahagas, Shinjiro Otani, Masahiro Chono ve Kaz Hayashi'den oluşmakta. Kahagas geçen hafta Japonya'dan yalnız dönmeyeceğini söylediğinde bunu kastetmişti.

Six-Man Tag Team Match | James Storm & Ryback & Tyrus def. Alberto el Patron & The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw) (w/Melina) in 9:31 | Gecenin ana maçına izleyenlerin ilgisi çok büyük oluyor. Maç içerisinde Enzotone gelerek Storm'a salça oluyor. Bunun üzerine Storm onunla uğraşmak için Ryback'e tag veriyor. Ryback'te çok geçmeden Shell Shocked ile Alberto'yu tuş etmeyi başarıyor. Maçın ardından iyi taraf galibiyeti kutluyorlar. Storm ise halen sinirli Enzotone'dan dolayı.

Gelecek hafta için iki maç duyuruluyor; James Storm vs. Enzotone ve Four Dragons Gang vs. War Machine.


Program kablo TV'de 0.52 reyting yaptı.
Şovu arenadan 456 kişi takip etti.