The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
13 Mart 2018 Salı

NWA Elite #10
Tapings
07/03/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


NWA sahibi Frank Reed'in açılışta duyurusu var. NWA Hall of Famer'ı, General Manager'i Ric Flair geçtiğimiz hafta şirketten ayrılıp Impact Wrestling'e gitmiş. Flair bu ayın sonunda emekli olacakmış ve bu durum eğer şirketten ayrılmasa şuan duyuruluyor olacakmış. Yani şuan gelecek olan yeni general manager ile çoktan anlaşılmış ve ne olursa olsun yine de gelecekmiş. "Karşınızda yeni general manager..." diyor Reed, veeeeeeeeee; "NWA HALL OF FAMER" JIM CORNETTE GELİYOR! Cornette, Reed ile el sıkışıyor, burada olmaktan oldukça mutlu olduğundan bahsediyor falan. "Neyse klişeleri geçelim" dedikten sonra şirketteki nizamı kesinlikle sağlayacağından falan bahsediyor. Öncelikle ilk kararını açıklıyor; "Buraya gelmeden geçmiş şovları izledim. Kahagas'ın adamlarından oluşan Four Dragons Gang denen oluşum eğer geçen hafta kaçırdıkları Catrina'yı getirmezlerse hepsini kovarım, bir daha uyarmayacağım."

Geçen hafta main event'ta olanları hatırlıyoruz. Ryback, eski GM Flair'den rövanş hakkını almış ancak James Storm'un maça karışmasından dolayı mücadele sonuçsuz bitmişti. Bu gece ikili karşı karşıya gelecekler.

Non-Title | Pete Dunne def. Tyrus in 6:36 | Normalde bu maç için Rich Swann duyurulmuştu geçen hafta. Ancak Catrina'nın kaçırılmasından dolayı Swann binada bu gece bulunmayacakmış. Bunun üzerine Tyrus maça eklenmiş son dakikada. İlk anlarda Dunne geride olsa da maçı kazanmayı biliyor.

Bobby Boil sahne arkasında Storm ile konuşuyor; "Geçen hafta o maça karışmak zorundaydım. Ryback tek hakkı yenenin kendisi olduğunu zannediyor ama NWA World title artık topluma, yani buradaki tüm güreşçilere mal olmuş bir kemer. Onu herkes hak ediyor. Ryback ile bir problemim yok, ama eğer bu meseleyi kişiselleştirecekse de ondan korkacak değilim.

Non-Title | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr & Samuel Shaw) (w/Mister Saint Laurent) via DQ in 7:04 | Moneymaniacs adına DiBiase maçtan önce konuşuyor. Geçen hafta Elite'da yoklardı. Burayı özlemişler. Halen kendilerinin takımlar şampiyonu oldukları unutulmamalıymış. Bunu unutanlara ne olacağının örneğini de bu maç olarak gösteriyor. Maç gidip geliyor, sonlarda Saint Laurent ring dışından muşta atıyor ringe. DiBiase bununla çakıyor. Başta durumu fark etmeyen hakem sonradan fark edince diskalifiye kararı çıkıyor.

Rich Swann'a Tracy Williams'ın da yardımcı olduğunu öğreniyoruz. İkili Catrina'yı arayan arama ekibine katılmışlar. Halen kızdan bir iz yok. Aramalardan görüntüler izliyoruz. FDG'in karargah olarak kullandıkları bir apartman bodrumuna girmişler. Burada duvarlara asılı güreşçi fotoğrafları var. Tracy Williams ve Rich Swann'ın üzerine çarpı atılmış. Muhtemelen hedef onlar.

WrestleWar reklamı var sırada. Henüz daha 2 ay var programa ancak yine de format açıklanıyor. Gecenin ana maçında bir altılı takım maçı yapılacakmış ve kazanan üçlü NWA şampiyonluğu için bir sonraki PPV olan Capital Combat'ta bir dörtlü maçta karşılaşacakmış. Ayrıca takımlar kemeri de dört takımın olduğu bir maçta ortada olacak.

Ryback def. James Storm in 9:50 | Cornette maç sırasında telefonla programa bağlanıyor. Catrina'yı arama çalışmalarına katılmış ve oradan son gelişmeleri aktarıyor. FDG ekibinin Japonya'ya kaçtığından şüphelenmeye başlamış polisler. Swann çıldırmış filan. FDG'ın önümüzdeki haftaya kadar süreleri olduğunu, yoksa alayını kovacağını falan söylüyor. Maçta ise, sonlarda hakem baygınken Enzotone karışıyor ve Storm'a saldırıyor. Ryback bu şekilde maçı kazanıyor. Ancak maçtan sonra Storm ile birlikte Enzotone'u dövüp ring dışına yolluyorlar. Daha sonra da el sıkışıyorlar.


Program kablo TV'de 0.44 reyting yaptı.
Şovu arenadan 477 kişi takip etti.