The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #2
TV Tapings
10/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Nick Aldis
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Elite'ın ikinci bölümündeyiz. Spikerler Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. Açılışta Ric Flair NWA'ye geri dönüyor ve GM olmanın mutluluğunu falan dile getiriyor. Neyse, gecenin maçlarından bahsediyor. Birazdan Women's şampiyonu Jazz kemerini ODB'ye karşı koruyacakmış.

28 Ocak tarihinde yapılacak olan Bunkhouse Stampede PPV'nun reklamı sunuluyor.

Jazz (c) vs. ODB ended by no contest for the NWA World Women's title in 2:13 - Maç başa baş ve dosthane bir biçimde giderken maçın sonunda Aja Kong tarafından iki güreşçi de saldırıya uğruyor. Kong iri cüssesini de kullanarak iki rakibini de hırpalıyor iyice. Jazz ve ODB ortak çalışarak kaç tane yumruk sallasa da Kong çok geçmeden onları sindiriyor. En son da Womens title ile Jazz'a çakıyor.

Ric Flair sahne arkasında ekranlara yansıyor. Soyunma odasında güreşçileri ziyaret edip sohbet ediyor. Eski günleri yad ederken birden bire odayı Alberto el Patron basıyor. Alberto, Flair ile yalnız konuşabilmek için herkesi dışarı yolluyor. Alberto açıkça Flair'in Meksikalılara karşı garezi olduğunu düşündüğünü ve şampiyonluğu kazanmasın diye Nick Aldis'i kendisinden sakladığını falan söylüyor. Flair bunun deli saçması bir şey olduğunu ifade edip diklenmeye başlıyor. Alberto, Flair'i ittirip ona çakıyor! Tam arbede çıkacakken odaya NWA şampiyonu Aldis dalıyor ve Flair'i kurtarıyor! NWA'in çok önceki şovlarından bildiğimiz kadarıyla kötü adam olan Aldis artık iyi adam oluyor. İzleyenlerden gelen tepki muazzam.

Samuel Shaw (w/Ted DiBiase, Mister Saint Laurent) def. Rich Swann in 3:32 - Spikerler bolca Swann'ı övmekteler. Kendisinin NWA National title için ciddi bir rakip olacağını öne sürmekteler. Fakat maç içerisinde Swann'ın şansı bir türlü dönmüyor. Psikopat Shaw maçın genelinde üstün. Swann sonlarda üstünlüğü alır gibi oluyor. Bunun üzerine ring dışından DiBiase hakemi oyalarken Shaw'dan low blow geliyor. Böylece tuş da geliyor.

Reklam arasından sonra NWA National şampiyonu Kahagas promo kesmekte. Yarım yamalak bir İngilizce konuşuyor. Anladığımız kadarıyla gelecek hafta Elite şovunda kendisini yenen olmazsa National kemerini bir daha geri getirmemek üzere Japonya'ya götürecekmiş.

Ryback def. Tyrus in 6:50 - Ryback'in NWA debut maçı bu. Tyrus geçen hafta kaybetmişti ancak bu hafta daha da iyi güreşmekte. Ryback, Shell Shocked ile galibiyeti alıyor. Güzel bir maç oldu.

Haftaya Elite şovunda Kahagas'ın open challenge yapacağı duyuruluyor. Ardından Flair yaşananların ardından gecenin ana maçına bir takım maçı ayarlamış. Yeni iyi adam olan Aldis ve Storm'un rakibi Alberto ve Enzotone.

Alberto el Patron & Enzotone def. Nick Aldis & James Storm in 10:24 - Enzotone'u WWE'den Enzo Amore olarak tanımaktayız. Bu maçta debut yapmakta ve ilk dakikalarda onu üstün olarak görüyoruz izleyicilere tanıtılması açısından. Müthiş bir maç oluyor genel olarak. Alberto ayaklarını iplere koyarak Aldis'i tuş etmeyi başarıyor.

Maçtan sonra Aldis'in itirazları var ancak nafile. Alberto çaktırmadan ring dışına çıkıp NWA şampiyonluk kemerini ele geçiriyor ve kaçıp gidiyor. Aldis bunu görünce epey deliriyor ve peşinden gidiyor onun. Program sona eriyor böylece.


Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 435 kişi takip etti.