The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #7
TV Tapings
14/02/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. Four Dragons Gang ekibiyle açılıyor şov ve kendileri ringdeler. Çok geçmeden NWA National şampiyonu Tracy Williams ringe gelip Kahagas'a Chi-Town Rumble'da meydan okuyor ve kemerini ortaya koyuyor. Kahagas'ın istediği de buydu zaten.

Matt Tremont def. Ryback in 6:07 | Alberto el Patron ve Melina maça karışıp Ryback'in kaybetmesine sebep oluyorlar.

Chi-Town Rumble'daki battle royal maçı için güreşçilerin kestikleri promolar artık ekrana gelmeye başladı. Bu bölümde Rich Swann ve War Machine takımını görüyoruz.

Four Dragons Gang (Kaz Hayashi & Shinjiro Otani) def. Von Erich 3G (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) in 2:21 | Hayashi ve Otani yeni takım hareketleri Gang Call (double full nelson suplex pin) ile tuşu buluyorlar Ross üzerinde.

Ringde takımlar şampiyonu The Moneymaniacs promo kesmekte. Chi-Town Rumble'ı işaret eden DiBiase konuşuyor genelde. O gece pek çok şeyin değişeceğini çünkü kendi takımlarından birinin battle royal'i kazanıp aynı gece NWA şampiyonluğunu tadacağını söylüyor. Konuşmalarını War Machine bölüyor. Rowe ve Hanson kendileri de maçta olacaklarını ve onlar olduğu sürece böyle bir şeyin olmayacağını söylüyorlar. Çok geçmeden tartışma kavgaya dönüşüyor.

Masahiro Chono (w/Four Dragons Gang) def. Trent Seven in 1:13 | Chono'nun debut maçı bu. FDG ekibi kendisini ring kenarında desteklemekte. Shining Yakuza Kick çakarak kısa sürede tuşu buluyor Chono.

James Storm ve Enzotone sıradaki maç için bir konuda anlaşmışlar. Storm, Enzotone'un kendini battle royal maçında rahat bırakmayacağını düşünüyormuş. Bu sebeple bir teklif önermiş. Sıradaki maçı kim kaybederse battle royal maçında bulunmayacakmış.

"Kaybeden Chi-Town Rumble'daki Battle Royal'de yok" | James Storm def. Enzotone in 11:55 | Spikerler arasında NWA şampiyonu Alberto el Patron ve Melina da var. Oldukça uzun sürüyor maç. Alberto maç sırasında hiçbir şekilde Storm'u da Enzotone'u da kendisine rakip görmediğini falan söylüyor. Storm, Last Call çekip maçı kazanıyor. Enzotone battle royal'de yok!

Kapanışta Alberto ve Storm yüzleşiyorlar. Programın sonuna geliyoruz.

Program kablo TV'de 0.47 reyting yaptı.
Şovu arenadan 477 kişi takip etti.