The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #8
TV Tapings
21/02/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Masahiro Chono (w/Kahagas) def. Rich Swann in 8:32 | Kaliteli bir maçla açılıyor program ve oldukça güzel geçiyor. Chono Shining Yakuza Kick çakarak maçı kazanmasını biliyor. Kahagas maçtan sonra Tracy Williams'a mesaj göndererek "işte seni bekleyen bu" diyor.

Ryback ringde açıklamalarda bulunuyor. Sinirli bir şekilde gelip artık sabrının kalmadığını falan söylüyor. Sevdiği arkadaşı Nick Aldis'in hapiste haksız yere yatmasına dayanamıyormuş. Onu her hafta ziyaret ediyormuş ve onu o vaziyette görmesinin tek sorumlusu Alberto imiş. Kendisini hemen oraya çağırıyor. Alberto davete iştirak ediyor girişe gelerek. Ryback hemen o an meydan okuyor ona. Alberto'da bunu kabul ediyor ve "bir hakem gelsin de maç başlasın hadi" diyip ringe girecekken Ric Flair geliyor. Flair, NWA'de işlerin bu şekilde yürümemesi için Frank Reed tarafından görevlendirildiğini hatırlatıp bu maçın şimdi olmayacağını, eğer olursa battle royal'de dövüşecek güreşçilere haksızlık olacağını söylüyor. "Ryback, eğer Alberto ile dövüşmek istiyorsan bu pazar Chi-Town Rumble'da battle royal'i kazanmak zorundasın, bunun başka yolu yok, iyi günler" diyerek gidiyor Flair.

Ted DiBiase Jr. (w/Samuel Shaw & Mister Saint Laurent) def. James Storm in 7:03 | Geçen hafta kendisini yenen Storm'a kin duyan Enzotone ringe gelip maça karışıyor ve ring dışında JawdonZo yapıyor Storm'a. DiBiase'de bu şekilde tuşu buluyor. Anlaşılan Enzotone kaybettiği o maçın yükümlülüklerini yerine getirmeyecek ve battle royal'e katılacak.

Chi-Town Rumble için promo kesen güreşçilerde bu hafta; Matt Tremont ve Pete Dunne. Dunne zaten yakına Junior title'ı da alacağı için ana kemeri de ele geçirip çiftlemek istediğini falan söylüyor.

ODB def. Aja Kong in 8:36 | Maç gereğinden fazla sürse de harika bir müsabaka ortaya çıkıyor. ODB zor da olsa güçlü rakibini Bam! yaparak tuş etmeyi beceriyor. Kong cinnet geçiriyor.

Four Dragons Gang sıradaki maçtan evvel sahne arkasında şamanik/Japonik bir ayin gerçekleştiriyor, ardından kırmızı renkli bir şeyi kafaya dikiyorlar. Ne olduğunu bilmiyoruz.

Four Dragons Gang (Shinjiro Otani & Kaz Hayashi) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) in 8:17 | FDG maçı zor da olsa kazanıp battle royal için göz dağı vermiş oluyor.

Program kablo TV'de 0.47 reyting yaptı.
Şovu arenadan 474 kişi takip etti.