The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #5
TV Tapings
31/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Alberto el Patron ve Melina şampiyonluk kutlamasıyla açıyorlar şovu. Ringde her yer pasta, kek, süsler, bok püsürlerle dolu durumda. Melina, Alberto'yu anons edince kendisi limuziniyle geliyor arenaya ve ringe gelene kadar bir kamera onu arkasından takip ediyor. Bu arada Alberto'nun peşinde 10 kişilik bir koruma ekibi de var. Saldırıya uğramamak için tutmuş. Alberto bir süre kendini övüp Aldis'e salladıktan sonra James Storm kutlamayı bölüyor ve ringin önüne geliyor. Hemen koruma ekibi etten duvar örüyorlar önüne. İkili bir süre atışıyorlar. Storm, Aldis'in hakkını yediğini falan söylüyor. Uzun süredir iyi adam olduğundan dolayı artık böyle haksızlıklara sessiz kalamıyormuş. Tartışma iyice alevlenince koruma ekibi Storm'un üzerine çullanıyor. Sahne arkasından Ryback koşarak geliyor ve Storm ile birlikte 10 adamı da perişan ediyorlar. İkili, Alberto ile bakışırken bu bölümün sonuna geliyoruz.

Gecenin ana maçı duyuruluyor; James Storm vs. Samuel Shaw.

ODB def. Madison Eagles in 2:11 | Aja Kong maçın ortalarda ringin önüne gelip maçı oradan takip ediyor. Fakat maça karışmıyor. ODB'den Dirty Dozen ile tuş geliyor.

Rich Swann def. Matt Tremont in 5:39 | Swann üst iplerden Five Star Swann Splash atlayarak tuşu buluyor.

Bunkhouse Stampede'de olanlar ekranlara geliyor. Kahagas NWA National kemerini bir uçağın içinde Tracy Williams'a tuş olarak kaybetmişti. Uçaktan çıkamamış daha sonra ve Japonya'ya kadar gitmiş. Oradan bağlanıyor şova ve Mike Tenay'in sorularını cevaplıyor. Kahagas çat pat İngilizcesiyle uçağın içinde aslında tuş olmadığını, hakemin Japon'lara karşı kini olduğundan bilerek tuş verdiğini falan söylüyor. Haftaya oraya gelip kemerini alacağını söylüyor. Yalnız da olmayacakmış.

Reklam arasından sonra sahne arkasında ODB'nin Aja Kong tarafından dayak yediğini öğreniyoruz. Sağlık ekipleri müdahale ediyor.

Samuel Shaw (w/Ted DiBiase Jr, Mister Saint Laurent) vs. James Storm ended by no contest in 7:00 | Gecenin en iyi maçı oluyor. Fakat bitişi olaylı oluyor. Açılışta olduğu gibi NWA şampiyonu Alberto el Patron ve adamları maçı basıyorlar ve ringin etrafını çeviriyorlar. Ardından aynı anda ringe girip Storm'u dövmeye başlıyorlar. Bir süre sonra sahne arkasından diğer iyi güreşçiler Ryback önderliğinde gelip Storm'u kurtarıyorlar. Ortalık karışıyor, maç da sonuçsuz bitiyor. Programın sonuna geliyoruz.

Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 442 kişi takip etti.