The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
31 Mart 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #2
iTV Tapings
31/03/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Madison Eagles def. ODB in 4:36 | Son Elite şovunda Jazz'ın kıl payı kemeri geri kazanamayışını hatırlıyoruz. ODB yüzünden olmuştu bu. Maçtaysa Eagles baştan sona dayak yiyor. Sonlarda Jazz iplere çıkıp ODB'ye tokadı basıyor. Eagles'da toparlanıp small package ile tuşu buluyor.

Geçen Elite şovunda War Machine'in takımlar şampiyonluğunu ele geçirişini hatırlıyoruz;
NWA World Tag Team Titles | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr & Samuel Shaw) (c) (w/Mister Saint Laurent) in 10:03 | Shaw nedense biraz huysuz. Maça Ted başlayınca bu daha da yüzüne vuruyor. Anlaşılan MSL ve Ted onunla maçtan önce hazırlanıldığı sırada kimin başlayacağı konusunda anlaşmazlığa düşmüşler. Ted başlarda oldukça üstün rakipleri karşısında, ancak iyi taraf bir süre sonra ortaklaşa çalışıp üstünlüğü kapıyor. Ted uzunca bir süre boyunca Shaw'a tag çıkaramıyor, bunun üzerine iyice ikilini arası geriliyor. Neyse Ted kendine geliyor ve rakibini iplere yolladığı sırada Shaw sırtına dokunarak tag alıyor ondan. Ted çok sinirleniyor ve ittiriyor direkt Shaw'u. İkili tartışmaya başlıyorlar ve çok büyük bir hata yaparak rakiplerine toparlanma zamanı kazandırmış oluyorlar. Hanson tag alıp hızlıca rakiplerini bertaraf ediyor ve çok geçmeden War Machine maçı kazanıp takım şampiyonları oluyor!
War Machine deli gibi seviniyor! Maçın ardından kemerlerle poz veriyorlar bolca. Ted ve MSL bir olup mağlubiyetten ötürü Shaw'u suçluyorlar. Shaw en son dayanamayıp eline geçirdiği bir sopayla ikisine de çakıp dövüyor! Sonrasında sahne arkasının yolunu tutuyor.
Artık resmi olarak söyleyebiliriz ki The Moneymaniacs dağılmış vaziyette. Mister Saint Laurent'da bunu doğruluyor.

Ryback def. Trent Seven in 5:52 | Dosthane bir havada geçiyor maç. Ryback shell shocked ile kazanmasını biliyor.

Haftalardır izlemiş olduğumuz korkunç promolardan bir yenisi daha ekranlara geliyor; gece vakti ıssız bir yolda bir adam otostop çeken birini arabasına alıyor. Otostop çeken bu adamın suratı görünmüyor gölgeden. Klasik yolcu/şöför muhabbetinin dışına çıkıyorlar. Otostopçu "yaşam amacın nedir? Acı çekiyor musun?" gibi sorular soruyor. Şoför biraz tırsıyor. En sonda da kamera arabanın arkasından çekerken otostopçunun şoförü bıçakladığını görüyoruz. Müzik yükseliyor, korkudan titriyoruz...

Sıradaki PPV olan WrestleWar reklamı var sırada. 42 gün kalmış durumda şova. Biraz fazla var ama şimdiden reklam yapılması şirketin beklentisinin ne derece yüksek olduğunu gözler önüne seriyor.

Non-Title | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. Von Erich 3D (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) (w/Bob Backlund) in 6:11 | Maç dışı önemli bir gelişme var. Bob Backlund, Von Erich'lerin menajeri olmuş durumda. Üç gün önce takımlar kemerini kazanmış olan Rowe ve Hanson ikilisi maç boyunca gayet üstünler ve izleyenlerden de iyi tepki alıyorlar.

Geçen Elite şovundan ŞEREFSİZ CATRINA'NIN İHANETİNİ HATIRLIYORUZ OF!;
NWA Junior Heavyweight şampiyonu Pete Dunne açılışta plansız bir şekilde ringe gelip konuşmaya başlıyor. Direkt olarak Rich Swann'ı çağırıyor. Swann çok geçmeden geliyor. Kendisi Catrina'nın halen kayıp olmasından ötürü bitap düşmüştü ve haftalık şovlarda görünmüyordu. Dunne; "tam bir ay önce bu günü hatırlıyor musun Rich? Masahiro Chono denen adamla beni California'da aşağılamıştınız. Sanki sinekmişim gibi beni umursamadınız ve ringden attınız. Ve hiç kimse benim gibi bir şampiyona bu şekilde davranamaz. Davranırsa olacak olanlar artık benim sorumluluğuma girmez. Bir bakalım, Chono artık NWA'de değil, kovuldu. Bunun sebebi ne sanıyorsun? Bay Reed beni önemsiyor. Bana yapılan bu saygısızlığı unutmadı. Şimdiyse sıra sende" diyor. Swann "sana bir sinek olduğun için öyle davrandık. Aksi bir şey olduğunu mu sanıyordun? Tıpkı şuanda yaptığın gibi bir maça daha başlamadan alakasız bir şekilde karışıp sevgi gösterilerinde bulunuyorsunş. Ve benden bunu normal karşılamamı mı bekliyorsun? Ağzının payını aldın, istersen hemen şuanda da verebilirim hiç problem değil" diyor. Dunne bunun üzerine gülümseyip ona haftalardır nerede olduğunu soruyor. "Catrina değil mi? OHHHHHHHHHHFFFFFFFFFFFFFFFFFF CATRINAAAAAAAAAA. Ne güzel kadın. Ama haftalarca aramana, Japonya'ya gitmene hiç gerek yoktu. Direkt bana gelebilirdin. Çünkü o benimle!" diyerek girişi işaret ediyor. CATRINA GELİYOR! SWANN DELİRİYOR, ÇOK MUTLU OLUYOR. Ancak Catrina somurtarak geliyor, hiç bir mutluluk belirtisi yok. Swann ona ringe girdiği gibi sarılmak istiyor. Catrina ise onu ittiriyor ve biraz konuştuktan sonra TOKADI BASIYOR! BITCH SLAP! ŞEREFSİZ CATRINA! CATRINA KÖTÜ KADIN OLDU VE ARTIK DUNNE İLE BİRLİKTE! Dunne yerde tekmeliyor Swann'ı, kemeriyle falan dövüyor. Daha sonrasında Catrina ile boolar içerisinde öpüşüyorlar ve pozlar veriyorlar! Reklamlar.
Non-Title | Pete Dunne (w/Catrina) vs. Jevis Cottonbelly ended by no contest | Dunne ringe gelirken sahne arkasından gelen Rich Swann tarafından saldırıya uğruyor ve hunharca dayak yiyor. Hiçbir şekilde karşılık dahi veremiyor ani bir saldırıya uğradığı için. Çok geçmeden sahne arkasına gidiyor ikili ve birbirlerine sandalye, sopa, çöp kovası kapağı, dikenli sopa vb. şeylerle çakıyorlar. Artık kanamalar falan başlıyor. Şov internetten yayınlandığı için kan ve extreme anları görüyoruz. Swann, Dunne'yi çöp kovasının içine koyup merdivenlerden yuvarlamaya hazırlanıyor. Ancak son anda oraya gelen Catrina sandalye ile ona çakıyor! Dunne'de kurtulmuş oluyor böylece. Görevliler olay yerine intikal ederken program sona eriyor. Haftaya çarşamba canlı yayınlanacak Elite'da iki isim karşılaşacaklar.


Şovu arenadan 502 kişi takip etti.