The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
7 Nisan 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #3
iTV Tapings
07/04/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


ODB def. Mercedes Martinez in 5:03 | Son derece heyecanlı bu maçla başlıyor şov. Mercedes ara ara üstünlüğü ele geçirse de ODB, Dirty Dozen ile tuşu buluyor.

Ted DiBiase JR ve Mister Saint Laurent'ı görüyoruz ring kenarında. Geçen haftadan dolayı gözünde morlukla dikkat çeken MSL seyircilerin kendisine gülmesi üzerine mikrofon alıp; "Ha ha ha, çok komik. Daha komik olan ne biliyor musunuz? Sizsiniz. Sizin salak salak insanları desteklemeniz. War Machine denen şarlatan örgütünü tutarsınız, Samuel Shaw denen köstebeği desteklersiniz. Busunuz işte. Böylesine basit insanlarsınız. NWA'de, izleyenleri de basit insanlardır. Seyir zevkini arttırmaya, bir şeyler yapmaya çalışan insanlara ancak boo atın. The Moneymaniacs dağıldı sanıyorsunuz değil mi? SİZ ÖYLE SANIN. Geri geleceğiz ve bu krallığı yeniden kuracağız." diyor. Kendileri yeni bir üye bulabilmek için bu gece tüm maçları izleyecekler anlaşılan.

Barrett Brown def. Jevis Cottonbelly in 3:36 | Maç boyu DiBiase ve MSL ring kenarındalar. İki isimi de beğenmiyorlar. Brown, D2 ile tuşu buluyor.

Geçen Elite'daki hardcore maçını hatırlıyoruz;
NWA Junior Heavyweight Title | Pete Dunne (c) (w/Catrina) def. Rich Swann in hardcore match via KO in 10:13 | Maç çok heyecanlı ve oldukça uzun sürüyor. İkili birbirlerine büyük bir nefretle saldırdıkları için maç oldukça ekstrem bir hal alıyor. Daha ilk beş dakika tamamlanmadan Dunne kanamaya başlıyor! Planda kimsenin kanaması olmadığından reji Dunne'nin suratını fazla göstermemeye çalışıyor. Anlaşılan maçtan sonra epey ceza yiyecek program. Neyse maç sürekli ring dışında geçiyor count out kuralı olmadığından. İkili girişe kadar gidip orada birbirlerini dövüyorlar. Bir süre sonra da seyircilerin arasına gidiyor maç. Sonrasında seyircilerin arenaya giriş yaptığı kapıdan çıkıyorlar ve biden bire binanın daha önce görmediğimiz noktalarını görüyoruz. Üstün taraf yok sürekli yumruklaşma var. Bir ara temizlik odası gibi bir yere giriyorlar ve burada Dunne eline geçirdiği bir süpürgeyle rakibini pataklamaya başlıyor. Swann'da kanıyor bu sırada. Dunne çöp kovası kapağıyla çakmak istiyor ancak Swann yanıt vermeye başlayınca başaramıyor. O kapakla Dunne'ye çakan o oluyor! Neyse tüm bunlar olurken nedense Catrina oraya gelmiyor. Sonlarda ikili seyircilerin maçı takip ettiği loca gibi olan bir balkona çıkıyorlar. Swann burada rakibinin başına çöp kovası geçirip onu oradan aşağı atmak istiyor! OHA! İNANILMAZ BİR AN! DUNNE DÜŞTÜ DÜŞECEK. SWANN TEKMEYİ BASMAYA HAZIRLANIYOR FAKAT O DA NE! CATRINA! ŞEREFSİZ! YİNE GELİYOR ORAYA VE BUNU ENGELLİYOR! BEYSBOL SOPASIYLA ÇAKIYOR. VE O DA NE! HAYIR! LAN YAPMAYIN! CATRINA, SWANN'I BALKONDAN AŞAĞI ATIYOR! SWANN SEYİRCİLERİN ARASINA DÜŞÜYOR! KAFASI PATLAMIŞ OLABİLİR ARKADAŞLAR! O BÖLGEYE BİR SÜRÜ HAKEM YIĞILIYOR VE MAÇI DURDURUYORLAR. SWANN GEBERDİ ÇÜNKÜ.
Non-Title | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. Von Erich 3D in 6:22 | DiBiase ve MSL şaşırtıcı bir biçimde Von Erich'leri tutuyor. Başa baş gidiyor bir ara mücadele ancak takım şampiyonları atağa kalkınca kazanmayı biliyorlar. DiBiase ve MSL, Von Erich'leri de beğenmediler.

WrestleWar promosu var sırada. Şova 35 gün kalmış vaziyette. Ana maçta bir six-man tag team WrestleWar maçı olacak. Ayrıca takım kemerleri de bir dörtlü maçta ortada olacak. Geçen Elite programında bu iki maç dışında duyurulan üçüncü maçı hatırlıyoruz; Aja Kong vs. Jazz vs. ODB - Women's title mücadelesi.

Samuel Shaw def. Tyrus in 4:03 | Maç sırasında DiBiase ve MSL, artık iyi adam olmuş ve eski üyeleri olan Shaw'u bolca tahrik ediyorlar. Ancak o oralı bile olmuyor. Tyrus'a destek veriyorlar maç boyunca. Fakat maçı kaybedince onu da beğenmiyorlar.

Geçen Elite'dan görüntüler var;
NWA şampiyonu Alberto el Patron ve Melina ringe geliyorlar. Alberto'nun yüzünde morluklar var. Sebebini de hatırlıyoruz. Pazar günü house show'da birbirine girmişti Alberto ve Ryback. Alberto sinirli sinirli konuşmaya başlıyor; "Artık Ryback denen adama katlanamıyorum. Bir şampiyona davranılması gerektiği gibi davranmıyor, gereken saygıyı göstermiyor ve sonra kendisine saygı bekliyor. Ryback'in bir hayvan olduğuna dair yemin edebilirim. Onda, insanla hayvan arasındaki o ayırt edilen çizgiden yok. O kendini vahşi bir panter falan zannetse de, kuduz bir köpekten başka bir şey değil. Ve ben de ona hemen şuan meydan okuyorum. Kemerimi de ortaya koyacağım. Hadi gel korkma!" Ryback sözler biter bitmez girişte belirip ringe doğru yürümeye başlıyor. Alberto maça hazır bir şekilde beklerken Cornette spiker masasında elinde mikrofonla ayağa kalkıyor. "Bu hırs şovu gözlerimi çok yaşartsa da ne yazık ki bu maç olmayacak. Korkarım bu geceki tüm maçlar belli oldu ve zaman kalmadı. Ana maç zaten belli ve birazdan program bitecek. Ama hazır yeri gelmişken duyurmam lazım. Ryback, önümüzdeki hafta WrestleWar katılım maçına çıkacaksın. Başarılar." İki isim de sinirleniyorlar bu karara ancak sonuç değişmiyor.

Kapanışta haftaya Elite şovunun canlı olacağı hatırlatılıyor. İkinci WrestleWar katılım maçında Ted DiBiase Jr ve Ryback karşılaşacaklar. Ayrıca James Storm vs. Matt Tremont müsabakası da duyuruluyor.


Şovu arenadan 427 kişi takip etti.