The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
18 Nisan 2018 Çarşamba

NWA Elite #16
LIVE
18/04/2018 @ Grand Caillou Rec Center (Dulac, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Açılışta bu gece olacak olan WrestleWar katılım maçını hatırlıyoruz. Pete Dunne'nin rakibi sakat sakat, koltuk değnekleriyle maça çıkmayı göze alan Rich Swann! Ayrıca bu gece NWA takım kemeleri ortada olacak. War Machine'in rakibi Ted DiBiase ve Mister Saint Laurent'in bu gece şirkete getireceği yeni bir isim olacakmış. Şov bu hafta da canlı yayınlanıyor.

Reklamlara gidip geldikten sonra binanın önünde bir arbede olduğu haberi geliyor. Kısa süre sonra kameralar oraya dönüyorlar. Rich Swann, binaya girmek isterken büyük bir kitle tarafından protesto edilmiş. Bu sebeple mekana girememiş durumda. Bir kaç NWA görevlisi kapıya çıkıp durumu kontrol altına almak istese de nafile. Swann giremiyor binaya.

NWA World Tag Team Titles | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) (c) def. Ted DiBiase Jr & Viktor (w/Mister Saint Laurent) in 6:32 | MSL maç öncesinde Viktor'u fazlasıyla ulu bir şekilde anlatıyor. Moneymaniacs'ın artık yeniden kurulacağını, Viktor'un sadece kendilerine değil NWA'e bile derman olacağını, hatta reytinglerin artacağını falan söylüyor. Sallıyor da sallıyor. Tabii gel gelelim maça durumlar öyle olmuyor. DiBiase ve Viktor hiç anlaşamıyorlar ve maç içerisinde sık sık tartışıyorlar. Bu sebeple de kaybediyorlar. Maçın sonunda tartışmalar itişmeye dönüyor.

Yeniden bina girişine dönüyoruz. Swann'ın binaya girmesini engelleyen grup basın açıklaması gibi bir şey yapıyor. Anlıyoruz ki geçen hafta Swann'ın Catrina'ya saldırması neticesinde buraya gelen bu grup kadın hakları savunucularıymış. Ve bu gece Swann'ın maça çıkmasını istemiyorlarmış. Reklamlar.

WrestleWar reklamı yapılıyor. Şuana kadar Women's title üçlü maçı belli oldu yalnızca.

Yeniden girişteyiz. Genel menajer Jim Cornette artık kararını vermiş vaziyette; Swann bu gece maça çıkmayacak. Pete Dunne'nin ise kiminle karşılaşacağı henüz belli değil.

Ryback ringde; "Ne istediğimi doğrudan söyleyeceğim. Alberto gibi lafı dönüp dolaştırmayı pek bilmem. Geçen aylarda ve en son geçen hafta benimle t.şak geçen bu herife güzel bir dayak atıp, NWA şampiyonu olmak istiyorum. NWA bana bu hakkı vermek zorunda. Jim, buraya gel ve bana bu maçın olacağını söyle. Alberto'yu gebertebilmem için bana yetki ver." Gelen isim Alberto oluyor; "Sanırım yanlış kişiyi çağırıyorsun. Şampiyon benim, bana meydan okumalısın. Yavru bir köpek gibi yetkililerden sana torpil yapmasını bekleme. Bu kadar fazla boş konuşan ve ezik bir tiple maça çıkmam olanaksız. Bu maçı gerçekten hak etseydin, düşünmeden kabul ederdim." Ryback hayvan gibi çıldırıyor. Olay çıkmadan evvel Cornette geliyor; "Ryback, maç isteklerini benden değil, direkt olarak şampiyondan istemelisin. O gelmezse, kemerini getirmezse maç olması olanaksız. Hatta daha önce Kahagas'ın da yaptığı gibi kemeri alıp kaçırabilir bile. Fakat biliyorsunuz, ceza vermeyi severim. Geçen hafta olanları görmediğimizi mi sanıyorsun Alberto? Ryback'in belki de maçı kazanma şansını yok ettin. Maçın kaderiyle oynadın. Bunun cezasız kalmayacağını mı sanıyorsun? Aslında kemerini boşa çıkartmalıydım ama bunu yapmayacağım. WrestleWar'da, Ryback ile bir tables maçına çıkacaksın, kemerin de ortada olacak." OLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEY YENİ MAÇ DUYURULDU!

WrestleWar Participation Match | Open Challenge: Pete Dunne (w/Catrina) vs. ??? | Dunne, rakibi Swann'ın maça çıkamıyor oluşuyla ilgili dalga geçiyor maç öncesinde. "Önce sevdiği kişi beni sevmeye başladı, sonra onu sakatladım, şimdi de maça çıkma hakkı alındı. Gerçekten bu bok sineğinin yerinde olmak istemezdim. Neyse, işimize dönelim. Bu gece beni kim yenebilir gerçekten emin değilim. Ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Catrina sence kim olmalı? Yok mu? Sence de yok değil mi? Her neyse BENİ YENEBİLEN VARSA BUYURSUN GELSİN" diyor. Birden bire etraf kararıyor uzun bir süre. Elektrikli testere sesleri ve acı içinde çığlıklar duyuyoruz. Dunne ve Catrina dahil binadaki herkes ürküyor. Birden bire deri maskeli bir adam geliyor, bu kişi daha önce AWA'den de tanıdığımız THEO GEINDORE! DEBUT YAPIYOR! HAFTALARDIR ÜRKÜTÜCÜ VİDEOLARIN SAHİBİ. DUNNE ALTINA SIÇTI!! Zil çalıp maç başladığında Geindore uzunca bir süre bir şey yapmadan rakibine kitleniyor. Dunne ciddi anlamda korku ifadesini suratında veriyor. Sonrasında gardını alıp ufak bir saldırıya geçmek istese de Geindore onu lariat ile yere seriyor! Bir süre daha Geindore üstün. Dunne korkudan bir şey yapamıyor bile. Sonlarda Chainsaw Shot ile işi bitiriyor Geindore ve debut maçında WrestleWar'a katılma hakkı elde ediyor böylece! Maçın ardından Geindore'un öfkesi dinmiyor. Ringin altından elektrikli testeresini çıkarıyor ve bununla ciddi ciddi Dunne'yi doğramaya çalışıyor!! HASSKTR OHA!! DUNNE BAYGIN BİRAZ ANCAK CATRINA ONU AYILTIP KAÇIRIYOR VE DEYİM YERİNDEYSE ÖLÜMDEN KURTARIYOR!!

Women's şampiyonu Aja Kong sahne arkasında röportaj veriyor. WrestleWar için promo keserken ODB ve Jazz arasındaki duruma getiriyor sözü. ODB'ye para verdiğini ve kendisi için çalıştığını, bu yüzden Jazz'a saldırdığını falan iddia ediyor.

Unknown Masked Man def. Enzotone via count-out in 7:33 | Enzotone normalde planlanmayan bir şekilde ringe gelip geçen hafta kendisine saldıran maskeli o adama meydan okuyor. Onun James Storm'un adamı olduğundan oldukça emin ve bu gece bunu ispatlayacağını söylüyor. Maskeli adam geliyor ve ikili maça başlıyorlar hemen. Genel olarak sığ bır brawl izliyoruz maçta. Yumruklaşma var sadece ve üstün taraf yok gibi. Sonlarda Enzotone, maskeli adama çene kilidi uyguluyor. Maskeli adam iplere tutunsa da hareketi bozmuyor. Storm koşarak geliyor sahne arkasından. Enzotone'da onu görünce hareketi bırakıp ring dışına çıkıyor ve ikili nefretle birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Hakem sayıyor bu sırada ancak ikilinin umrunda değil. Enzotone count out oluyor çok geçmeden. Maskeli adam da Enzotone'a arkadan saldırınca ikili bir süre dövüp bırakıyorlar öylece yerde. Storm ve maskeli adam el sıkışıyorlar.

Kapanışta soyunma odasındayız. Jazz, ODB'ye Kong'un açıklamaları doğru mu değil mi diye soruyor. ODB kesinlikle yalanlıyor ve öyle bir şey olmadığını söylüyor. Jazz yine de temkinli yaklaşıyor duruma ve inanmaz, sinirli gözlerle baktıktan sonra orayı terk ediyor.

Gelecek hafta için WrestleWar katılım maçı duyuruluyor; Trent Seven vs. Samuel Shaw. Haftaya görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz.


Program kablo TV'de 0.44 reyting yaptı.
Şovu arenadan 844 kişi takip etti.