The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
5 Mayıs 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #7
iTV Tapings
05/05/2018 @ WrestlePlex (Amarillo, TX)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Spikerlerimiz Bobby Boil ve Texas'ın gururu "NWA Hall of Famer" Terry Funk! Önümüzdeki Elite şovunun canlı yayınlanacağı bilgisiyle açılıyor program. Ayrıca o şovun kapanışında WrestleWar takımlarının kuraları da bizzat Jim Cornette tarafından çekilecekmiş.

Mister Saint Laurent, Ted DiBiase Jr ile birlikte sıradaki maçtan önce konuşuyor ringde; "Herkes şuan Ted'in maça çıkacağını sanıyor, ama yanılıyorsunuz, BEN ÇIKACAĞIM. Size bugüne kadar ambalajında sakladığım, hiç göstermediğim ring içi kabiliyetlerimi göstereceğim. Dedelerimin kanını taşıdığımdan, pes etme ruhu bende yok. Hem belki kim bilir, Moneymaniacs'ın yeni kadrosunda sadece ikimiz oluruz."

Delta def. Mister Saint Laurent (w/Ted DiBiase Jr) in 1:12 | MSL'in NWA içindeki ilk güreşçilik denemesi hüsranla sonuçlanıyor. Delta baştan sona kadar üstün. Hatta onun bu kadar güreşebildiğini dahi bilmiyorduk. Maçın ardından DiBiase MSL'i teselli ediyor.

Geçen Elite'dan görüntüler var;

WrestleWar Participation Match | Enzotone (w/Curt Hawkins) def. Tyrus in 5:29 | Geçtiğimiz hafta debut yapan Hawkins bu maçta Enzotone'un ring kenarında ve bir anlamda onu korumakta James Storm ve maskeli adama karşı. Beklenen de oluyor ve maskeli adam maça karışmaya çalışıyor. Ancak Hawkins müsaade etmeyince ikili arasında kavga çıkıyor ring dışında. JawdonZo ile tuşu bulan Enzotone oluyor ve WrestleWar'a katılan beşinci kişi oluyor.

Önümüzdeki katılım maçında bu kez Curt Hawkins'i göreceğiz. Fakat rakibi henüz belli değil nedense. Hawkins bununla ilgili promo kesiyor. Yanında Enzotone'da var. İkili WrestleWar'da aynı takıma düşeceklerinden son derece emin. Elbette ki kazanacaklarından da.


Bu gecenin ana maçında Ted DiBiase ve Samuel Shaw'un karşılaşacağını öğreniyoruz.

Non-Title | Tracy Williams def. Jevis Cottonbelly in 3:00 | Williams'ı uzun süredir bir çekişmenin içinde görmemekteyiz. Ayrıca çok fazla maç da kaybetti. Fakat bu gece güzel bir oyunla kazanıyor ve bize unuttuğumuz Tracy'i hatırlatıyor.

Geçen Elite'ın ana maçını hatırlıyoruz;

Samuel Shaw & Rich Swann vs. Ted DiBiase Jr. & Pete Dunne (w/Mister Saint Laurent, Catrina) ended by no contest in 9:51 | Maç sırasında NWA şampiyonu Alberto ve Ryback'de spikerler arasında. Maçın durağan anlarında ikilinin tartışması alevleniyor ve oldukça dikkat çekiyor. Bir süre sonra tamamen ortam geriliyor ve ikili yerinden kalkıp birbirlerine laf atıyorlar. Ryback gelecek haftayı, hatta WrestleWar'ı bile bekleyemeyeceğini, hemen Alberto'yu dövmek istediğini falan söyleyip ona girişiyor sonlarda. En son maç geçen hafta olduğu gibi karışıyor ve sonuçsuz bitiyor yine. Bu kez süreye sığıyor her şey.

Pete Dunne, geçen haftaki bu maçtan bahsediyor. İki haftadır maçın sonuçsuz bitmesinin tek sebebinin Rich Swann gibi saygısız insanlar olduğunu belirtiyor. "Alberto da, ben de şampiyonlar olarak gereken saygıyı görmüyoruz. Şampiyon olmayan diğer 'alt tabaka güreşçiler' ise sürekli çirkef dövüşüyorlar. Rich'in neden böyle davrandığını biliyorum. Maç istiyor, rövanş istiyor, DAYAK YEMEK İSTİYOR. İstediğini vereceğim. Richie, WrestleWar'da Falls Count Anywhere maçında kemerimi sana karşı koruyacağım!" Böylece WrestleWar için yeni bir maç belli olmuş oluyor.

WrestleWar reklamı var sırada. Şov haftaya pazar!

Samuel Shaw def. Ted DiBiase Jr (w/Mister Saint Laurent) via KO in 9:52 | Eski dostlar ancak artık düşman olan isimlerin karşılaşması son derece başa baş geçiyor. Maçın çoğu kısmı son derece heyecanlı geçiyor. Sonlarda MSL, sürekli yanında taşıdığı briefcase çantasını kullanarak Shaw'a çakmak istiyor. Ancak Shaw'dan ona dropkick geliyor ve iplerde bulunan MSL bariyerlere kadar uçuyor! Shaw sonrasında rakibine Kata Gatame bağlıyor, DiBiase bayılınca hakem de maçı nakavt ile bitiriyor.

Önümüzdeki Elite için bir maç duyuruluyor; Jazz & ODB vs. Aja Kong & Mercedes Martinez.


Şovu arenadan 426 kişi takip etti.