The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
16 Mayıs 2018 Çarşamba

NWA Elite #20
Tapings
16/05/2018 @ Ridglea Theater (Fort Worth, TX)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


WrestleWar sonrası ilk Elite programındayız. Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield.

Yeni NWA şampiyonu Ryback ringe geliyor açılışta. Şampiyonluğunu doyasıya kutlamakta ve izleyenlerden de bolca alkış almakta. Geçen pazar şampiyonluğu ele geçirişini anlatıyor. Fakat Nick Aldis'e hiç değinmiyor. Birden Aldis geliyor ve Ryback'i tebrik ediyor. Yüzünde mutluluk var. Standart tebrik merasimini geçiyoruz. Aldis konuyu kendisine getiriyor. "Biliyorsun, aylarca hapisteydim ve orada beni en çok sen ziyaret ettin. Ziyaretlerinde de, şovlarda da, bu şampiyonluğu kazanma yolunda hep söylediğin bir şey vardı. Kemeri ben gelinceye kadar saklayacak ve sonra bana teslim edecektin." Ryback'in bu söylenenlerden sonra yüzü asılıyor biraz. Daha cevap bile vermeden Alberto ve Melina bölüyorlar segment'i. "Vay canına şuna bak! Ne dostluk ama! Bir kemer uğruna her an sonlanabilirdi, eğer biz bunu bölmeseydik. Öyle değil mi? Profesyonel güreş evreninde kimse babasına bile kemeri vermez. Her neyse aranızdaki bu kavga beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tek şey, şuan ringde duran ve kendini şampiyon zanneden kişinin omzunda. Onu istiyorum! Rövanş hakkımı hemen şimdi istiyorum!" Aldis "orada dur bakalım" diyerek araya giriyor. "Aylarca sebepsiz yere mal gibi hapis yaptım. Hepsi senin yüzünden! Senin o şeker kıçını tekmelediğime dair polise verdiğin ifadeler, aldığın sahte darp raporları beni aylarca özgürlüğümden mahrum etti. Şimdi bunların hiçbiri yaşanmamış gibi mi davranmamı bekliyorsun? Sen önce benimle olan meseleni bitir. Bu gece, sen ve ben kapışacağız! Seni bir güzel döveceğim ama bu sefer darp raporu bok püsür falan yok!"

Chris Harris (w/James Storm) def. Trent Seven in 4:33 | Maskesiz bir şekilde ilk maçına çıkmış oluyor Harris. Storm'da ring kenarında. Squash match havasında geçiyor mücadele. Geçen pazar takımlar kemerini ele geçirdiklerinden dolayı oldukça keyifli ve enerjik. Catatonic ile tuşu buluyor Harris. Maçın ardından America's Most Wanted takımı açıklama yapıyor. Tam olarak geri dönmediklerini, çünkü ring valet'larının eksik olduğunu söylüyorlar. Ancak onu da bulmuşlar. Storm ve Harris "işte AMW'ın en yeni üyesi" diyerek aynı anda girişi işaret ediyorlar. MARIA KANELLIS GELİYOR! Artık o da AMW'ın bir üyesi!

Geçen WrestleWar'da Dunne vs. Swann maçını hatırlıyoruz. Ufak çaplı bir araba kazası dahi olmuştu maçta. İkili şov sırasında ambulanslarla hastaneye götürülmüş, ancak orada da birbirlerine girmişlerdi. Dinlenecekleri için bu gece şovda olmayacaklarmış.

Reklam arasından sonra Mister Saint Laurent önderliğinde Ted DiBiase Jr ve Theo Geindore ringe geliyorlar. MSL, artık The Moneymaniacs'ın yeniden kurulduğunu, ve hatta adının The Moneypsychos olarak değiştirdiklerini duyuruyor. Yeni üye Geindore'u övmeye başlıyor daha sonra. İyice abartmaya başlayınca seyirciler epey bir sıkılıyor. Hatta Geindore bile öfkelenip mikrofonu elinden alarak susturuyor MSL'i. Neyse Matt Tremont bölüyor segment'i bir süre sonra. Ringe gelip herkese sarılıyor. Diğerleri uyuz oluyorlar biraz bu duruma. "NABER LAN PARTNERLER! Geçen pazar kazandık artık birlikteyiz! Ben de sizdenim" gibi şeyler söylüyor Tremont. MSL "Matt, git buradan, buraya ait değilsin, şuan bu senin gösterin değil. Her şeyi planladık ve planda sen yoksun" deyince Tremont biraz köpürüyor. Son haftaların formda ismi, WrestleWar kaybedenlerinden Samuel Shaw geliyor bu sefer. Ringe girmiyor, girişten konuşmaya başlıyor. MSL'in gerizekalılar kulübünün devam etmesine sevindiğini söylüyor. "Ama bence takımın adı MoneyFREAKS olmalıydı. Çünkü görüyorum ki takımdaki ucube sayısında bir artış olmuş" diyor. Geindore bunun üzerine epey sinirlenince saldırmak istiyor ona. MSL engel oluyor. Shaw "neyse bu meseleyi çoktan geride bıraktım, size hayatta başarılar dilemiyorum, umarım beter olursunuz. Buraya Matt için geldim. Hey Matt, yaptıların yanına kalacak mı sanıyorsun? Öylece yaşayıp gideceğini mi sanıyorsun? Kaba kuvvetle koca bir şirketi dize getirdiğin ilüzyonundan seni birinin uyandırması gerek ve bu kişi ben olacağım! Bunu hemen şuan yapacağım!" Tremont'da gaza geliyor ve "TAMAM LAN GEL O HALDE" diyor. Bu gece meydan okuyan okuyana sayın seyirciler.

Samuel Shaw def. Matt Tremont (w/The Moneypsychos) in 7:20 | Moneypsychos ekibi sahne arkasına gitmeyip maçı izlemeye başlayınca, Tremont bu maçı o takıma girmek için bir fırsat olarak görüyor gibi. Bu yüzden elinden gelenin en iyisini yaparak iyi bir mücadele ortaya koymaya çalışıyor. İki isim de birbirlerine çok denk olduklarından kafa kafaya ve heyecanlı geçiyor maç. Fakat Shaw kazanmayı biliyor ve yükselen grafiğini sürdürüyor. Tremont'un Moneypsychos'a girme rüyası da suya düşüyor böylece.

Lilian Garcia'nın yanında Nick Aldis var. Kendisi aylarca haksız yere hapis yattığına inandığından dolayı biraz duygusallaşmış, o günlerini anlatıyor. Bu gece tüm bu haksızlığın faturasını kestiği Alberto'dan intikam alma günüymüş. Ayrıca Ryback hakkında gelen bir soruya da "söylediğini yapacaktır, doğru olanı seçeceğine eminim" diye cevap veriyor.

Geçen WrestleWar'daki üçlü Women's title maçını hatırlıyoruz. Mercedes, birden bire hakem kıyafetleriyle gelip tuşu vermiş ve bu geçerli sayılmıştı. Bu durumla alakalı genel menajer Jim Cornette'in odasında ODB ve Jazz var. Duruma itiraz ediyorlar ve bir açıklama bekliyorlar. Cornette o sırada hiç müsait hakem olmadığını, sadece Mercedes'in sahne arkasında olduğunu falan söylüyor. İkili bu izaha oldukça sinirleniyorlar ve bundan sonra olacaklara karışmayacaklarını söylüyorlar. Ciddi bir tehdit bu.

Nick Aldis (w/Ryback) def. Alberto el Patron (w/Melina) in 11:49 | Aldis, aylar sonra güreşiyor. Biraz antrenmansız olduğu gözlerden kaçmıyor ve botchladığı anlar oluyor. Alberto bir şekilde bunu telafi ediyor ama. Muhteşeme yakın bir maç çıkıyor ortaya. Aldis son derece hırslı ve rakibi karşısında zaman zaman üstün. Alberto'da pes etmiyor. Sonlarda Melina maça müdahalede bulunup Aldis'in kaybetmesini sağlamaya çalışıyor ancak Ryback buna engel oluyor iplere çıkarak. Alberto, Melina'nın durumunu kontrol ederken toparlanan Aldis, Mag Daddy Driver ile tuşu buluyor.

Kapanışta gelecek hafta için NWA şampiyonluk maçı anons ediliyor! Ryback, Alberto el Patron karşısında!

Program kablo TV'de 0.48 reyting yaptı.
Şovu arenadan 883 kişi takip etti.