The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
23 Mayıs 2018 Çarşamba

NWA Elite #21
Tapings
23/05/2018 @ WrestlePlex (Amarillo, TX)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne



Spikerlerimiz Mike Tenay ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk. JBL, Lilian Garcia ile bu gece yemeğe çıktığından dolayı şovda bulunmuyormuş. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!?!?! Ayrıca bu gece Alberto el Patron, Ryback ile NWA şampiyonluğu için karşılaşacak!

NWA Junior Heavyweight şampiyonu Pete Dunne ve Catrina ringe geliyorlar. Dunne biraz sendeliyor, WrestleWar'da hafif sakatlık geçirmiş ve bu sebeple geçen hafta dinlenmek zorunda kalmıştı. "Gerçek bir savaştı ha? Ama bundan canlı çıkan ben oldum. ŞAMPİYON OLARAK! Richard'ı göremiyorum. Seyircilerin arasında da yok. Halbuki bu yenilgiden sonra artık emekli olup fan olabilirdi, hatta beni desteklemeyi bile seçebilirdi. Bir Türk deyimi vardır; bükemediğin eli öpeceksin. GEL VE ÖP RICHIE!" Swann ringe geliyor. O da hafif sendeliyor. "Peter... Seninle aramızdaki mesele asla bitmeyecek. Sen konunun şampiyonluk olduğunu zannediyorsun, ama aslında sebebini halen anlayamamışsın. (Catrina'yı göstererek) Bu kadın seni bana tercih etti. Bu demektir ki sen benim ömür boyu düşmanımsın, ve sen bir hırsızsın. Sana yenilsem de, yensem de, her seferinde meydan okuyacağım. Yine okuyorum! İki hafta sonra California'da, sen ve ben!" diyor Swann. Dunne bunu kabul etmiyor, "ispatlayacak bir şeyim kalmadı artık" diyor. Bunun üzerine Swann, Catrina'yı dudağından öpüyor! Catrina kendini geri çekmek yerine o da cevap verip yiyişmeye başlıyor! Dunne cinnet geçiyor ve kemeri falan bir köşeye atıp Swann'a girişiyor! Yerde boğuşuyorlar uzun bir süre. Bir kaç tane hakem gelip ayırıyor onları. Catrina ise ağlayarak sahne arkasının yolunu tutuyor.

NWA National Heavyweight Championship | Tracy Williams (c) vs. Matt Tremont ended by no contest in 3:23 | Samuel Shaw'un maça karışması sebebiyle mücadele tamamlanamıyor. İkilinin çekişmesi de sürüyor bu şekilde.

Capital Combat reklamı var sırada. 10 Haziran'da Ramona, California'da düzenlenecek etkinlik.

Alberto el Patron ve Melina binaya giriş yapıyorlar. Alberto'yu daha önce hiç bu kadar bir maça hazır görmemiştik.

WrestleWar'un kaybedenlerinden Enzotone ve Curt Hawkins ringdeler. İkisi de yenilgiden ötürü hunharca Shaw'u suçlamaktalar. Shaw gibi isimlerin bu denli büyük maçları kaldıramadıklarını falan söylüyorlar. Neyse Enzotone sözü alıp America's Most Wanted'a, akabinde James Storm'a getiriyor. Storm'un kendisine çevirdiği dolapları afişe edemediğini, ancak onunla meselesinin bitmediğini söylüyor. Halen ikisi de şirketteymiş ve onunla uğraşmamak için bir sebep de göremiyormuş. "Nedir senden çektiğim lan" bakışları içerisinde Storm, Chris Harris'le birlikte geliyor. O da artık sabrının taştığını ve artık mevzunun şimdi çözülmesini istiyormuş. Çünkü buna vakti yokmuş artık. Yedinci kez takımlar kemerini korumak zorundaymış. Enzotone'u tanıdığını söylüyor Storm. Şimdi onu yense dahi daha sonra takımlar kemeri için dadanacakmış kendilerine. Dolayısıyla bir şartı varmış; eğer Storm bu maçı kazanırsa Enzotone ve Hawkins daha fazla darlamayacakmış onları. Kabul ediyorlar...

James Storm (w/Chris Harris) def. Enzotone (w/Curt Hawkins) in 10:03 | Son derece uzun ve etkili sürüyor maç. Seyirciler için gayet güzel bir görsel şölen izletiyor ikili. Harris ve Hawkins yer yer maça müdahalelerde bulunmak isteseler de, en sonunda birbirlerine çattıkları için maçı bölemiyorlar. Storm, ikinci iplerden üzerine atlayan rakibine havada Last Call çekerek tuşu buluyor.

Soyunma odasında Bobby Boil, NWA şampiyonu Ryback ile röportaj yapmak istiyor. Ryback maça hazır olduğunu, rakibini tanıdığını ve yeni kazanmış olduğu kemeri vermeyi istemediğini falan söylüyor klişe klişe. Birden bire odaya Nick Aldis geliyor. Suratlar asık vaziyette. Ryback'de artık nedense Aldis'i her gördüğünde yüzü düşmekte. Aldis biraz durduktan sonra arkadaşına başarılar diliyor.

Spiker masasından bir duyuru var; genel menajer Jim Cornette'in kararıyla Mercedes Martinez birazdan NWA Women's title için şans bulacakmış. Jazz ve ODB varken neden Mercedes? Tabi belli değil bu.

NWA World Women's Championship | Aja Kong (c) vs. Mercedes Martinez ended by no contest | Maç daha başlamadan haksızlığa uğramış olan ODB ve Jazz ikilisi müsabakayı oynatmamak için Kong ve Mercedes'e saldırıyor. Ani gelen saldırı sonrası ringdeki isimler epeyce bir dayak yiyor. Ancak güvenlikler araya girince geniş bir arbede çıkıyor. Cornette, güvenliklerle birlikte olay yerine gelip ODB ve Jazz'ı binadan dışarı attırıyor.

NWA World Heavyweight Championship | Ryback (c) vs. Alberto el Patron ended by no contest in 2:59 | Bu gece no contest biten üçüncü maç oluyor. Resmen seyirciler güreş falan izleyemedi. Bu kez maçı bölen isimler Capital Combat'ta contendar'lık haklarına sahip olan DiBiase, Geindore ve Tremont. Muhtemelen kemer değişmesin diye maçı oynatmak istemiyorlar. Hakemi falan dövüyorlar. Sonrasında Ryback'e giriyorlar topluca. Alberto'da dayaktan nasibini alıyor. Ancak sonrasında Ryback ve Alberto birlik olup diğer isimleri ringden atıyorlar.

Genel olarak bir bok izlemediğimiz Elite şovunun sonuna gelirken Capital Combat için yeni bir maç duyuruluyor; Dunne vs. Swann - NWA Junior Title.. Maçın türü hakkında bir açıklama yok. Haftaya görüşürüz.

Program kablo TV'de 0.47 reyting yaptı.
Şovu arenadan 881 kişi takip etti.