The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
24 Mart 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #1
iTV Tapings
24/03/2018 @ Rentall Hall (St. Amant, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Artık normal haftalık şovlarda yer bulamayan güreşçilerin yer alacağı yeni bir şov var; Worldwide Web Wrestling! Her hafta cumartesi saat 15:30'da NWA resmi sitesinden yeni bölümleri yayınlanacak olan bu şovun ilk bölümü başlıyor. Spikerlerimiz Bobby Boil, Bob Backlund ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk. Backlund'da spiker olarak debut yapmış oluyor böylece.

Von Erich 3D (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) def. Jevis Cottonbelly & Delta in 3:04 | Cottonbelly yine eğlence dolu bir girişle maça başlıyor. İzleyenlerin neşe kaynağı adeta. Ancak bu neşe Von Erich'lere yenilmekten kurtarmıyor onu.

Geçtiğimiz hafta kovulan Four Dragons Gang ekibinden Kaz Hayashi polis tarafından yakalanmış. Hayashi polislere Catrina'nın kendilerinde olmadığını filan söylemiş. Tuhaf bir bilgi.

Bu hafta Elite şovunda Jazz'ın Women's title için contendar oluşunu hatırlıyoruz;
Birazdan Women's title için contendarlık maçı söz konusu olacak. Eski şampiyon Jazz ile ODB karşılaşıyor. Bobby Boil sahne arkasında Jazz ile röportaj vermekte; "1 seneden fazla süren şampiyonluğumu sona erdiren ve kendini King Kong zanneden kişiyi yenmek için can atıyorum. ODB, seni seviyorum canım ama şuan önümde bir engelsin ve benden merhamet bekleme sakın."
NWA World Women's Title Contendarship Match | Jazz def. ODB in 6:37 | Gereksiz bir uzunluk söz konusu maçta. Eski şampiyon olan ve kemerini geri kazanmak isteyen Jazz rakibine oranla daha hırslı. DDT ile tuşu buluyor.

Tracy Williams'a NWA National kemeri bir seremoniyle takdim ediliyor. Her şey iyi güzel, bir tatsızlık yok derken NWA Junior Heavyweight şampiyonu Pete Dunne geliyor ne alakaysa. Kendisi de bu olanlarla ilgilenmiyormuş zaten. Kendi kendine promo kesip Rich Swann'a sallıyor. Kendisine yaptığı saygısızlığı unutmamış ve yakında hesap soracakmış. "Japonya'da salak salak dolaşmayı kestiğin zaman bir ara uğra da haddini bildireyim" diyor ve gidiyor. Ufak bir kesintinin ardından devam ediyor seremoni.

Tyrus def. Trent Seven in 4:13 | Tyrus maçı baştan sona önde götürüyor. Seven sonlarda cevap vermeye çalışsa da yeterli olmuyor. Bu arada maç sırasında programa telefonla Rich Swann bağlanıyor. Kendisi Catrina'yı aramak için Japonya'lara kadar gitmiş. Ama onu orada bulamamış. Hiç Japonya'da olmadığından falan şüpheleniyor. Bu konuşma Hayashi'nin polislere verdiği bilginin doğruluk ihtimalini arttırıyor böylece. İyice polisiye filmlerine döndü şovlar.

Matt Tremont ringde promo kesiyor; "Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Ben buraya ait değilim. Burada konuşma yapıyor olmam kimseyi yanıltmasın. Benim asıl yerim Elite şovları ve hak ettiğim şey ise NWA şampiyonluğudur! Bugün bu şova ilk ve son kez bunu söylemek için çıktım. Bu şirket beni bu programa çıkardığı ve aşağıladığı diğer güreşçilerle karıştırmasın. Özellikle sen Frank Reed. Beni tanıyorsun, neler yapabileceğimi biliyorsun, bildiğini biliyorum. Eğer Elite şovunda bundan sonra maç şansı bulamazsam, bunu kendim alacağım." Jim Cornette bunların üzerine girişe gelip konuşmaya başlıyor; "Matt Tremont, bulmuş olduğun çözüm mantıklı ve kurnazca. Sana maç şansı tanınmadığında insanların kafasını kırıp yerini almak, olağanüstü bir zeka. Ama tahmin ediyorsun, burada bu tarz anti-nizami şeylere izin veremem. Ben de senin gibi bay Reed'in AWA projesinde yer alan isimlerdendim. Şimdiyse buradayım, geçmiş geçmişte kaldı. Senin için de böyle olmalı. İyi niyetimin bir göstergesi olarak Matt, bu gece hatta hemen şimdi reklam arasından sonra maça çıkacaksın, bir düşüneyim rakibin kim olsun. Hmmmmmmmmmmmmmmmm.... Hanson!"

Matt Tremont def. Hanson (w/Raymond Rowe) via DQ in 7:40 | Rowe ve Hanson ikilisi bu hafta içi takım şampiyonlarını yenmişlerdi. Bu yüzden formdalar. İlk WWW şovuna yakışır kalitede bir maç çıkıyor ortada. İki isim de genel olarak başa baş güreşiyorlar. Sonlarda hakem yerde kalıyor iki güreşçinin arasında kalıp. Bu sırada da The Moneymaniacs sahne arkasından gelip Hanson'a girişmek istiyor. Rowe'da arkadaşını korumak için ringe dalınca iki takım kavga ediyorlar. Neyse bir şeyler oluyor ve herkes ring dışına çıkarken bir anlığına Rowe ringde kalıyor, Tremont'da yerde. Hakem tam bu sırada kendine gelince Rowe'un maça müdahale edip Tremont'u yere serdiğini düşünüp diskalifiye kararı veriyor. Hanson ve Rowe delirip hakeme itiraz ediyorlar hemen ama nafile. Yine bir şekilde araları düzelmiş olan DiBiase ve Shaw oldukça mutlu karardan. Bu hafta Elite şovunda iki takım Tag titles için karşılaşacaklar.

Kapanışta bu hafta Elite'da izlediğimiz ürkütücü promonun devamı tarzında bir şey izliyoruz. Bir iş mülakatında bir adam, arkası dönük oturuyor. Mülakat jürisi tarafından reddediliyor. Adam neden işe alınmadığını sorunca "fiziksel görünüşünüz marka değerimizi düşürme potansiyeli taşımakta" yanıtını alıyor. Yine o tüyler ürpertici müzik yükseliyor ve testere sesleri arasında "çok yakında" yazısı ekrana geliyor.


Şovu arenadan 453 kişi takip etti.