The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
19 Mart 2018 Pazartesi



- NWA geçen hafta dolu dolu geçti. Geçen hafta yayınlanan Elite şovunda Four Dragons Gang, yeni genel menajer Jim Cornette'in verdiği süre boyunca kaçırdıkları isim Catrina'yı serbest bırakmayınca kovuldular. Ayrıca Kahagas maça çıkmayınca NWA National kemeri de Tracy Williams'a geçmiş oldu.

- Kulislerde konuşulanlara göre Four Dragons Gang, NWA National kemerini ve Catrina'yı Japonya'ya kaçırmış ve bu yüzden şirketin yeni bir National title tasarlaması bekleniyor. Sıradaki Elite şovunda bu Tracy'e takdim edilecek.

- Kovulan Four Dragons Gang üyeleri ve uzun bir süredir hapiste olan Nick Aldis, roster'dan çıkartılıp Alumni'ye eklendi.

- NWA, Elite şovlarında görünmeyen isimlerin yer alacağı yeni bir haftalık şov yayınlamayı planlıyormuş.

- Geçen ay düzenlenen Chi-Town Rumble PPV'unda ki battle royal maçına katılmak suretiyle şirkete gelene Brie Bella, Kay Lee Ray, Lolita ve Veda Scott, alumni'ye eklendiler.

- NWA resmi sitesine NWA World Women's ve NWA World Tag Team kemer tarihçeleri eklendi.

- Elite şovunun Nisan ayında düzenleneceği yerler açıklandı. Şovu Louisiana'ya geri dönmüş durumda; Dulac, Houma ve St. Amant'da şovlar düzenlenecek. Ayrıca bu hafta pazara kadar yapılacak house show etkinliklerinin biletleri piyasaya çıktı.

- Reyting sıralamasında Mart'ın üçüncü haftası sonrası durum şöyle;

  1. SmackDown Live (6.95)
  2. Raw (6.94)
  3. WWE Saturday Night Main Event (5.15)
  4. AAA Sin Limite (2.69)
  5. Lucha Libre CMLL (2.63)
  6. ROH Wrestling (2.20)
  7. Impact Wrestling (1.93)
  8. AAA Tuesday (1.48)
  9. AAA Wednesday (1.16)
  10. Guerreros del Ring (0.49)
  11. NWA Elite (0.48) <-----
  12. New Japan on AXS (0.43)
  13. MCW Rage TV (0.38)