The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
14 Nisan 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #4
iTV Tapings
14/04/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Non-title | Alberto el Patron (w/Melina) def. Samuel Shaw in 6:02 | Haftalardır maçlarda göremediğimiz Alberto bu mücadelede iyi bir üstünlük ortaya koyuyor. Shaw başlarda üstün başlasa da bunu maçın sonuna kadar götüremiyor. Alberto maçı kazanıp gövde gösterisi yapıyor.

Geçen Elite şovundan görüntüler izliyoruz;
Pete Dunne, Catrina ile sahne arkasında ve geçen haftaki maç hakkında konuşuyor; "Richard'ın yerinde olmak istemezdim. Önce kadını kaçırılıyor, sonra o kadının bir şampiyon için onu terk ettiğini öğreniyor, şimdiyse kolu bacağı kırılmış durumda. Gerçekten acı verici bir durum. İyi niyetimi göstermek için bundan sonra ona artık bulaşmayacağım. Zaten bana gösterdiği saygısızlığın cezasını misliyle ödedi." Dunne ve Catrina ikilisi yiyişirken birden bire koltuk değnekleriyle ve sinirden kıpkırmızı olmuş halde Swann odaya dalıyor! İkili şoka uğruyorlar ve korkuyorlar biraz da. Swann hemen koltuk değneği ile giriyor Dunne'ye ağız burun. Sonrasında Catrina'ya dönüyor. Yalvarıyor ona çakmaması için, özür falan diliyor. AMA SWANN REİS KENDİSİNE YAPILANLARI UNUTUR MU? UNUTMUYOR! İHANETİ AFFETMİYOR VE CATRINA'YA DA ÇAKIYOR! REKLAM ARASINA GİDİYORUZ ÇÜNKÜ YİNE MEYDAN KARIŞTI.
Ardından sahne arkasına dönüyoruz. Bobby Boil onlarla röportaj veriyor. Genel olarak kafasında sargılar bulunan Catrina konuşuyor; "Şu halime bakın! Beni bu hale getiren Richard Swann denen insan. Kendine erdemli ve iyi bir insan diyor bir de! Bir kadına el kaldırdı! O bir kadın düşmanı! Richard Swann, bunu ödeyeceksin! Sakın sıradaki Elite şovuna gelme!" Dunne ve Swann'ın gelecek hafta Elite'da WrestleWar katılım maçına çıkacakları hatırlatılıyor yeniden.

Jazz def. Mercedes Martinez via DQ in 5:36 | Başa baş giden bir mücadele oluyor. Jazz, WrestleWar öncesi gövde gösterisi yaparak şampiyon Kong'a mesaj yollamak istiyor. Sonlara doğru Mercedes üstünlüğü kapıyor ve pis güreşmeye başlıyor. Sürekli rakibini köşelerde boğuyor falan. Hakem her defasında uyarıyor ancak Mercedes oralı olmuyor. En sonunda hakem onu diskalifiye ediyor. Maçın ardından ODB geliyor ringe ve Jazz'dan özür diliyor. Konuşulanları duyamıyoruz tabi. Jazz hiç oralı olmuyor ve sahne arkasına çekip gidiyor.

Geçen Elite şovunun ana maçını hatırlıyoruz;
Matt Tremont def. James Storm in 7:18 | Maç öncesinde ekranın sol altında Tremont'ın önceden kestiği promo yayınlanıyor. Haftalardır hakkını aradağını ve bileğinin hakkıyla da bunu kazandığını falan söylüyor. Bu sayede WrestleWar'a katılmış ve orada da terör estirecekmiş. Kendisine bu hakkı tanıdığı için Cornette'e teşekkür ediyor. Maçta ise genelde gidip gelmeli bir üstünlük söz konusu. Sonlarda Storm üstün. Superkick denemesi var fakat Tremont çekilince yanlışlıkla hakeme çakıyor, o da bayılıp kalıyor. Bu sırada Enzotone sahne arkasından koşarak geliyor! Herkes haftalar önce kendisine saldırıp sakatlayan Tremont'a saldırmasını beklerken o Storm'a saldırıyor! Sonrasında Tremont'da tuşa gidiyor. Baygın hakemin elini alıp üç kere yere vurduruyor Enzotone'da. Zil çalmıyor, Enzotone tepki gösterince görevliler çalmak zorunda kalıyorlar. Enzotone mikrofon alıp konuşuyor; "Herkes soruyor olmalı, neden o değil de James'e saldırdım? Çünkü Matt Tremont'ın 'hakkımı arıyorum' zırvalığına inanmıyorum. Onu tutan kişi James Storm! Beni dövüp sakatlaması için onu tuttuğunu biliyorum. Ama ne var biliyor musun James? Kimse benim arkamdan iş çeviremez, ben her şeyi bilirim." Tremont'da öyle olmasa bile dayak yememek için "evet evet öyle" falan diyor.  Sonra ikili Storm'u dövmeye başlıyorlar. Çok uzun süre dayak yiyor Storm. Sahne arkasından görevliler geliyor ayırmaya ancak Tremont/Enzotone ikilisi onları da dövüp def ediyor. Bir süre daha bu devam ederken birden seyircilerin arasından kara maskeli bir adam fırlıyor ringe ve Storm'u kurtarıyor! Ardından elindeki beysbol sopasıyla Enzotone'un ağzına çakıyor!!!!!! ALLLLLAHIM KAN O MAY GAT!!!!!! Yine kan görünüyor!!!!!!!! NWA BOKU YEDİ!!!!! Neyse bu kara maskeli adam Storm'u kurtarıyor ve ringdeki kötü adamları def ediyor. Storm olanları anlamıyor bile.
Enzotone, genel menajer Jim Cornette'in ofisinde. Elite'da kendisine saldıran kişinin şirket dışından biri olduğu için suç duyurusu açılmasını istiyor James Storm'a. Halen adam tüm bunlar için Storm'u suçluyor. Cornette ise "Storm ne yaptı ki?" falan diyince Enzotone yine tüm bunların onun oyunu olduğunu falan anlatıyor. Cornette ilgileneceğini söyleyip oradan ayrılıyor.

Elite şovunda izlediğimiz korkunçlu promonun aynısını bir daha izliyoruz. Hani şu metroda yanına kimse oturmayan adam. Bu kez videonun sonunda "4" yazıyor.

Ted DiBiase Jr. & Matt Tremont (w/Mister Saint Laurent) def. Tracy Williams & Delta in 3:21 | MSL, Moneymaniacs'ı yeniden kurma çalışmaları kapsamında Matt Tremont'ı ayarlamış DiBiase'nin partneri olarak. Eğer beğenirlerse takım kurulacak. Ancak maçın içinde ikilinin uyumu sıfır. Yine de kazanıyorlar ancak MSL ve DiBiase ondan memnun kalmıyorlar. Bu arada çekişmesi bulunmayan National şampiyonu Tracy Williams'ın bu hallere düşmesi de içler acısı olan bir diğer durum.


Şovu arenadan 432 kişi takip etti.