The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
28 Nisan 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #6
iTV Tapings
28/04/2018 @ Rentall Hall (St. Amant, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne



Spikerlerimiz Bobby Boil, John Bradshaw Layfield ve Lilian Garcia. JBL, Lilian'a yavşıyor genelde. Lilian'da bu ilgiden memnun görünüyor. Açılışta geçen Elite şovunun sonunu göremediğimiz maçını izliyoruz. Maç no contest bitmiş ve sonrasında çıkan büyük kargaşa uzun süre çözülememiş;

Alberto el Patron & Pete Dunne (w/Catrina, Melina) vs. Ryback & Rich Swann ended by no contest in 7:51 | İlk 5 dakika falan kimse hakemi iplemiyor ve kural dışı bir şekilde birbirine çakıyor. Canı isteyen ona buna vuruyor falan. Hatta Catrina tag'de bekleyen Swann ile uğraşıyor. Hakem herkesi uyarıyor ama bir türlü diskalifiye falan vermiyor. Neyse sonlara doğru artık ortalık iyice karışıyor ve kurala uyan kalmıyor hiç. İyi adamlar dayak yemeye başlayınca Storm ve maskeli adam girişte belirip imdada gelmek istiyorlar. Ancak daha yarı yolda arkadan gelen Hawkins ve Enzotone'un saldırısına uğruyorlar. Bir de orada kavga patlıyor. Bu sırada programın süresi bittiğinden dolayı şov bitiyor. Sonucu göremiyoruz ama muhtemelen no contest bitti.

Theo Geindore def. Matt Tremont in 7:22 | Her zaman olduğu gibi Ted DiBiase Jr ve Mister Saint Laurent'da ring kenarındalar ve hayran oldukları Geindore'u izlemekteler. Son derece başa baş gidiyor mücadele. Geindore debut yaptığından bu yana kendisini en çok zorlayan rakiple karşılaşıyor. Maç sırasında sol alt köşedeki karede Tremont'ın daha evvelden kestiği promoyu da izliyoruz. WrestleWar için oldukça iddialı olduğunu görüyoruz. Burada olmasını kendi yırtıcılığına bağlıyormuş. Eğer bu kadar ısrarcı olmasa burada olmazmış filan. Neyse Geindore maçı sonunda kazanıyor. DiBiase ve MSL'de deli gibi alkışlıyorlar. Geindore testereyi çıkarınca herkes tüyüyor ama.

Non-Title | The Ascension (Viktor & Konnor) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) via count-out in 10:05 | Geçtiğimiz haftalarda NWA debut'ını gerçekleştiren Viktor, WWE'den arkadaşı olan Konnor'u şirkete getirmiş ve kendisi bu maçla birlikte debut yapmakta. Böylece The Ascension da NWA bünyesine katılıyor. WWW standartlarına göre yine oldukça heyecanlı bir maç seyrediyoruz. Takım şampiyonları başlarda üstün ancak Viktor/Konnor ikilisi sonradan açılıyorlar. Sonlarda maç ring dışına taşıyor. Bir anlık dalgınlıkla ringe zamanında dönemiyor Rowe ve Hanson. Kurnazlık yapan Viktor/Konnor ise zamanında ringdeler ve kemerlerin ortada olmadığı bu maçı count out ile kazanıyorlar.

Geçen Elite'da Rich Swann'ın Pete Dunne'ye meydan okumasını hatırlıyoruz. Dunne henüz cevap vermediğinden dolayı herhangi bir maç kesinleşmiş durumda değil.

Geçen Elite şovundan görüntüler var;

Enzotone & Curt Hawkins def. James Storm & Unknown Masked Man in 8:04 | Enzotone yarım saat önce söylediği gibi ringde ve Storm ile maskeli adamı bekliyor. Gelen yok bir süre. Enzotone şaşırmadığını, başından beri bir avuç korkakla uğraşmaktan artık sıkıldığını falan söylüyor. Sözü biter bitmez Storm ve maskeli adam geliyorlar. Anlaşılan o ki artık birlikte takılıyorlar. "Bana başından beri takık olan sendin, her şey senin yüzünden başladı. Şimdi nasıl olur da beni bu adamın sana saldırmasından dolayı sorumlu tutarsın? Lanet bir pislik olduğundan dolayı her hafta televizyon başında seni izleyip çıldıran herhangi bir izleyiciden biri o. Benim entrikadan anlamadığımı, işimi yumruklarla çözdüğümü en iyi senin bilmen gerekir" diyor Storm. Enzotone "anlıyorum, itiraf etmek bu kadar zor senin için. Korktuğunu itiraf etmek herkes için zordur James. Seni çok iyi anlıyorum. Ama senin de beni anlamanı istiyorum. Ben tahmin ettiğin kadar yalnız bir kurt değilim. Tanıdığım insanlar var, arkadaşlarım var. Hatta biliyor musun, onlardan biri bu gece burada. Evet, doğru duydun. Plan yapmayı bilen tek sen değilsin. İşte o kişi" diyerek girişi işaret ediyor Enzotone. CURT HAWKINS GELİYOR!!!!!!!!!! DEBUT YAPAN BİR İSİM DAHAAAAAAA!!! NWA BÜYÜYENZİİİİ. Heel şekilde debut yapmasına karşın izleyenden destek alıyor Hawkins. Maç başlıyor sonrasında iki takım arasında. Enzotone ve Hawkins gayet uyumlu çalışıyorlar. Ne zaman rakipleri öne geçse bir kural dışı hareketle durumu lehlerine çevirmeyi başarıyorlar. Hawkins, maskeli adamı iplerden destek alarak tuş edip maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra sandalye, sopa vb. itemlerle rakiplerini dövmeye çalışsalar da iyi taraf kendine gelip onları ringden temizliyor. Yine de Enzotone ve Hawkins ikilisinin yüzü gülmekte kazandıklarından dolayı.

Reklam arasına gitmeden evvel Jim Cornette'in açıklamalarını izliyoruz. WrestleWar'da yapılacak dörtlü takımlar kemeri maçına ilk eklediği takımı açıklıyor; James Storm ve maskeli adam! Henüz maskeli adamın kim olduğu belli değil, resmi olarak şirketten bile değil ama Cornette bu kararı veriyor. Son haftalardaki grafiklere ve seyircilerin en çok destek verdiği isimleri incelediklerinde yönetimce bu kararı almayı uygun görmüşler.

15 günden az kalan WrestleWar şovunun kapsamlı bir promosunu izliyoruz. Tüm maçların arka planlarındaki olayları görüyoruz.

Geçen Elite'daki WrestleWar katılım maçını hatırlıyoruz;

WrestleWar Participation Match | Samuel Shaw def. Trent Seven in 5:30 | Shaw'u Moneymaniacs dağıldığından beri çok fazla görememiştik. Bu maçla birlikte biraz da kendisini hatırlamış oluyoruz. Seven beklenenden daha dirençli çıkıyor ancak Shaw favori olduğu maçı kazanıp WrestleWar'a adını yazdıran dördüncü kişi oluyor.

Kapanışta WWW şovunun bundan böyle senede 2 sezon olarak yayınlanacağı bilgisi paylaşılıyor. Bu sezonun finali WrestleWar öncesi son şov olan 12 Mayıs olarak belirlenmiş. Sıradaki sezon ise 28 Temmuz'da başlayacakmış. WWW, bundan böyle uzun PPV aralıkları olan dönemlerde yayın hayatını sürdüreceğe benziyor.

Gelecek Elite'da WrestleWar katılım maçı duyuruluyor; Tyrus vs. Enzotone.


Şovu arenadan 401 kişi takip etti.