The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
9 Mayıs 2018 Çarşamba

NWA Elite #19
LIVE!
09/05/2018 @ Ridglea Theater (Fort Worth, TX)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


WrestleWar öncesi son Elite şovu bu hafta canlı yayınlanıyor. Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve NWA genel menajeri Jim Cornette. Bu gece Albero el Patron ve Ryback arasında kontrat imzalama töreni ve WrestleWar katılımcılarının takımlarını belirleyen kura olacak. Ayrıca az sonra son katılımcı da belli olacak.

WrestleWar Participation Match | Curt Hawkins (w/Enzotone) def. Pete Dunne (w/Catrina) via count out | Hawkins'in rakibinin NWA Junior şampiyonu Pete Dunne olduğunu öğreniyoruz. Dunne ve Catrina ringe gelirlerken spikerler bunun nasıl olduğunu soruyorlar Cornette'ye. Dunne onu bayağı bir darlamış. Hatırlanacağı üzere Theo Geindore ile bir katılım maçına daha çıkıp kaybetmişti Dunne. Bunu ileri sürerek "daha debut maçında katılım müsabakasına çıkabiliyorsa biri, ben de şampiyon olarak ikinci bir şansı hak ediyorum" demiş. Cornette'de tav olmuş görünüşe göre. Neyse maç sırasında Dunne'nin belalısı Rich Swann geliyor ring kenarına ve Catrina ile bakışmaya başlıyor. Sonra da onun üzerine yürüyor. Dunne bu durumu görünce maçı falan siktir edip ona saldırmaya başlıyor. Zamanında ringe dönemeyince de count out ile maçı kaybediyor. Hawkins böylece son katılımcı oldu.

WrestleWar reklamı izliyoruz. Şov bu pazar ve takımlar kemeri karşılaşmasında adı açıklanmayan 2 takım dışında tüm maçlar belli oldu.

Sahne arkasında Moneymaniacs'ı yeniden kurma çalışmaları içerisinde olan Ted DiBiase Jr ve Mister Saint Laurent ikilisi sonunda Geindore ile konuşmaya cesaret ederler. MSL sözü alır ve epey dolandırır konuyu. Geindore bağırınca da direkt konuya girer. Moneymaniacs'ı yeniden kuracaklarını ve onun da katılmasını isterler. Geindore yine donukluk ve anlamsız sinirle baktıktan sonra onları reddeder.

Reklam arasından sonra WrestleWar'da yapılacak dörtlü takımlar kemeri maçına The Ascension ve Von Erich 3G takımlarının eklendiği duyuruluyor. Ascension az sonra maça çıkacakmış.

The Ascension (Konnor & Viktor) def. Tracy Williams & Samuel Shaw | Maç squash maçtan ziyade derbi müsabakası gibi geçiyor. Tracy ve Shaw geçen WWW şovundan da görüğümüz üzere son derece başarılılar son günlerde. Seyircilerden de tam destek almaktalar. Ancak sonlardaki uyumsuzluk pahalıya patlıyor ve Konnor tuşu buluyor. Ascension takımı WrestleWar öncesi gövde gösterisi yapma imkanı buluyor. Bakalım bu pazar takım kemerlerini de kazanabilecekler mi?

Aja Kong & Mercedes Martinez def. Jazz & ODB | Geçen WWW'da duyurulmuştu bu maçın olacağı. ODB maçı malca bir şekilde kaybedince Jazz epey sinirleniyor ve bağırmaya başlıyor. ODB'de artık Jazz'la dostluklarını falan düşünmeyi bırakmış olacak ki o da ona aynı sertlikte bağırıyor ve ikili itişmeye başlıyorlar. Kong ve Mercedes olanları gülerek takip etmekteler. Bu pazar kadınlar kemeri üçlü maçında avantaj sağlaması açısından ortak çalışabilecekler mi bakalım?

Reklam arasına gitmeden önce Alberto el Patron ve Melina'nın bir koruma ve avukat ordusuyla binaya giriş yaptığını görüyoruz. Az sonra kontrat imzalama töreni var.

Kontrat İmzalama Töreni | Alberto demin de yazdığımız gibi avukat ordusuyla ringde. Ryback'de geliyor tek başına bir süre sonra. Cornette ve görevliler ringde hazır bulunmakta. Sonrasında NWA başkanı ve sahibi Frank Reed'de geliyor. Reed öncelikle NWA severlere çok teşekkür edip bu zamana kadar kendilerini ekran başında ve arenalarda yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını söylüyor. Sonrasında WrestleWar'da olacak bu maç için kontratta yer alan kuralları okuyor. Tables maç olacağı önceden duyurulmuştu. Kim rakibini masanın üstünde kırarsa o şampiyon olacak. En basit tabirle durum bu. Diskalifiye yok, count out yok. Ve en önemlisi, Ryback eğer kaybederse rövanş hakkı talep edemeyecek. Ryback, Reed'in sözünü keserek araya giriyor; "Keşke maddeler arasında Nick Aldis ile ilgili bir şey de olsaydı. Ama yok ne yazık ki. Yine de insanlar içlerini rahat tutsunlar. Bu pazar şampiyon olduktan sonra hapiste haksızlığa uğramış ve halen uğramakta olan dostum Nick için bu kemeri saklayacağım ve kendisi şirkete geri döndüğünde ona kemerini iade edeceğim. Bu şampiyonluk onun hakkıdır." Alberto buna gülerek yanıt verir; "Gerçekten bu söylediklerine inanıyor musun? Kendini samimi bir dost gibi mi görüyorsun? Ben düşmanlarımı çok iyi tanırım Ryback. Ve seni de tanıyorum. Demagoji yapmayı kes ve düzgünce itiraf et. Şampiyon olmak istiyorsun, ama insanlar seni şampiyon olarak görmek istemiyor. Bunun farkında olduğun için sürekli Nick Aldis'i öne atıp kendini meşru göstermeye çalışıyorsun. Bu arenadaki insanlar aptal gibi sana inanabilir ama ben değilim!" Bu sözlerin ardından ortalık geriliyor, seyirciler de yuhalıyorlar boyna Alberto'yu. İkili arasında fiziksel kavga çıkmadan evvel araya giriyor görevliler ve kavga önleniyor böylece. Reklamlar.

Bu cumartesi WWW şovunun ilk sezon finali olacak.

Kapanışta genel menajer Jim Cornette ringde ve kura çekmek için alet edevatlar da yanında. Bugüne kadar WrestleWar katılım maçlarını kazanmış isimler de girişe sıralanmışlar yan yana vaziyette. Cornette olacakları ve kuralları anlatarak kısaca üzerinden geçiyor. Sonrasında kuralar çekiliyor ve çıkan sonuca göre; Enzotone & Samuel Shaw & Curt Hawkins bir takıma, Matt Tremont & DiBiase & Hawkins bir takıma düşüyor. Kuradan memnun oluyor kötü isimler. Tek iyi isim olan Shaw'un ne bok yiyeceği ise merak konusu açıkçası. Pazar günü görüşmek üzere!

Program kablo TV'de 0.47 reyting yaptı.
Şovu arenadan 666 kişi takip etti.