The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
14 Mayıs 2018 Pazartesi

Dün yayınlanan WrestleWar '18 PPV'u sonrası NWA'de tarihi gelişmeler yaşandı! Ryback, yaklaşık yarım saat süren bir tables match sonrasında Alberto el Patron'u yenerek yeni NWA şampiyonu oldu! Üstelik maçtan sonra eski NWA şampiyonlarından, hapiste olan isim Nick Aldis'in şirkete dönmesi izleyenler dahil Ryback'te şok etkisi yarattı. Fakat tansiyon yükselmedi ve beklendiği gibi Aldis, Ryback'in şampiyonluğunu ilk kutlayan oldu.

Yaklaşık 13 yıl aradan sonra America's Most Wanted'da dün gece geri dönerek NWA'de yedinci kez takımlar şampiyonluğunu yaşadılar! Haftalar önce seyirciler arasından ringe atlayan maskeli kişinin Chris Harris olduğu da dün resmileşti. Böylece Harris roster'a eklendi ve NWA'de resmi olarak dün debut yaptı.